Salvador Giménez, regidor d’Agricultura, Pedanies, Serveis i Cementeri, s’ha posat en contacte amb La Teua Ràdio per tal de mostrar diversos actes incívics que s’han produït en els últims dies a Monòver.

I és que, hui, “la sorpresa ha estat en l’espill de l’encreuament del camí de la Cènia”. Un espill “molt demandat pels usuaris d’aquest camí per la perillositat i que, ara, algú l’ha trencat amb una pedrada”.

Salvador Giménez afirma que “es farà el possible per a tornar-lo a instal·lar”.

 

Però aquesta no ha estat la única acció incívica que han dut a terme a la localitat, ja que “els aseos del parc de l’Albereda, tant els del quiosc com els de l’antic Camp de Futbol de Les Moreres, porten tres mesos trencant-los sistemàticament”, com assegura Giménez.

El regidor explica que han de tancar “els serveis del parc perquè cada dues setmanes entren i destrossen el que agafen”. En concret, últimament han trencat “dues tasses de vàter de la zona de les dones i una de les tasses dels homes”, la qual cosa “no és tan fàcil de trencar. Sembla que hagueren agafat masses o algun objecte pesat semblant”.

A causa d’aquests fets i d’aquests comportaments, han de tenir-los tancats “per precaució”. Demà el CEIP Cervantes celebrarà el seu Festival de Fi de Curs al Parc Municipal i els lavabos no estan “en les condicions òptimes que haurien d’estar, però és que no ens ha donat temps a solucionar-ho”, destaca Salvador Giménez.

No obstant això, un dels aseos de dins el parc, al costat del quiosc, sí que estarà llest per a poder-lo utilitzar.

Per al regidor és “vergonyós aquest comportament” i s’indigna en pensar que “s’arreglen les coses a Monòver per a que tothom puga fer ús de serveis o instal·lacions, o per a circular amb major seguretat, i dure poquíssim en condicions”.

Per tant, des del govern local es fa una “crida a la sensibilització de les persones perquè cumplixquen les normes cíviques de convivència ciutadana” i “s’anima a que es tinga cura de les instal·lacions municipals”.

A més a més, demana als monovers que “si veuen situacions d’aquest tipus o circumstàncies estranyes o perilloses, fora d’allò normal, telefonen a la Policia Local: 606 340 740″.