Veïns monovers de la zona del Belig s’han posat en contacte amb La Teua Ràdio per tal de denunciar l’estat de la zona del Safareig.

I és que, «l’acumulació de residus és constant durant els últims anys», com asseguren, ja que «es neteja i el mateix dia torna a estar en la mateixa situació».

Resulta «lamentable la poca civilització i respecte que tenen algunes persones» pel medi ambient i per la zona.

Els veïns “demanem més conscienciació ciutadana necessària per a tenir cura de la natura i els paratges que ens envolten”, perquè a banda “d’embrutar la zona, provoquen alteració en l’ecosistema, tant d’animals com de les plantes, i provoquen plagues d’insectes. A més, suposa un evident perill per a les persones que passen caminant i en cotxe, perquè es limita la visibilitat».

Una circumstància que, de quan es quan, es repeteix a la localitat.

Fotografies fetes el dissabte, 11 de juliol, de 2020.

SERVEI DE RECOLLIDA: 

Cal recordar que hi ha a Monòver un servei gratuït de recollida d’escombreries, matalassos, electrodomèstics, mobles de grans dimensions…, el qual, telefonant i avisant als responsables d’aquest servei, informen de quin dia es pot traure al carrer el que es vol tirar a la brossa i passen a arreplegar-ho.

A més a més, cada dimecres (de 12h a 15h) hi ha instal·lat un Ecopart Mòbil en el Camp de Marín de Monòver, a excepció del darrer dimecres de cada mes que s’ubica en l’Aula de la Natura.

Per aquesta raó, es recorda que si ets un particular i necessites desfer-te de matalassos, mobles o electrodomèstics, abans d’abocar-los a qualsevol lloc, has de telefonar al 96547 28 21 i comunicar la teua necessitat.