Veïns dels carrers Fonament, Tronc i Castell de Monòver s’han posat en contacte amb La Teua Ràdio per tal de mostrar la seua queixa en relació a les limitacions que pateixen “tant de circulació com de serveis” des que es tallara fa uns dies l’accés al carrer Tronc pel perill de caiguda de la paret d’un solar.

I és que, segons expliquen els veïns, “les parets d’aquest immoble en perill d’enderroc, estan soltes i, en el cas de que caiguen de manera espontània, ho faran cap al mig del carrer”.

Aquesta situació preocupa als veïns que viuen en les immediacions d’aquest solar, ja que “pot afectar a les cases que estan al costat i enfront”, com asseguren.

La resta de parets que queden dempeus “estan molt fluixes i, fins i tot, es mouen”. Són parets “molt finetes i a poc a poc van obrint-se cada vegada més”, com descriuen alguns veïns de la zona a aquesta redacció informativa.

Amb el tallament del carrer Tronc els veïns dels voltants han vist limitat el seu moviment per la zona i, sobretot, els serveis. Un exemple d’això és “el repartidor del butà, el qual no va voler agafar la botella d’una de les veïnes en estar el carrer tallat, perquè el camió no podia passar”. Aquesta veïna en qüestió “es va quedar sense butà”.

Segons explica el veïnat, “aquest és solament un exemple de la situació”.

Divendres passat, un grup de veïns van anar a l’Ajuntament a informar de la situació i, els van explicar que ja tenien coneixement d’aquest problema i li buscarien una solució. No obstant això, els veïns creuen que “encara tardaran en posar un remei o en enderrocar les parets falses, i els que vivim ací dia a dia, seguim tenint aquest tipus d’inconvenients”.

Des de fa cinc sis dies, quan es va tallar el carrer, com conseqüència de l’incident el carrer Tronc està allat al trànsit, per la qual cosa, “el carrer Sagristà ha canviat de direcció i ara és tot de baixada, en un sentit solament”, com ja va explicar fa dies La Teua Ràdio. D’aquesta manera, “els cotxes aparcats a la zona o que estan als garatges poden muntar i donar la volta cap al carrer Fonament”.

Cal destacar que “la revolta cap al carrer Fonament és difícil a hores d’ara, per la qual cosa és millor que els conductors eviten circular per aquesta zona. Però si han de circular obligatòriament perquè “viuen allà, tot es complica”.

 

Notícies relacionades: