Uns veïns monovers han informat a La Teua Ràdio de que en la vesprada d’ahir dues persones van tocar al timbre d’un dels edificis cèntrics de la ciutat, per una zona propera a l’Oficina de Correus.

I és que, segons relaten els veïns, “primer van tocar el timbre en un edifici presentant-se com a gent d’un banc que anava a canviar un pany d’una de les vivendes”.

Malgrat això, la veïna amb qui van parlar “no es va fiar i no els va obrir”.

Així, davant aquesta negativa, ho van intentar en un altre edifici de la zona. Ací, també van tocar al timbre i, “no sabem exactament com, van accedir a l’interior del bloc de pisos.

Una vegada en l’interior es van dirigir a una de les vivendes buides de l’edifici i van començar a “taladrar el pany per tal de canviar-lo”, amb la intenció, segons asseguren els veïns, “d’ocupar el pis”.

Tot apunta a que aquestes persones ja coneixien amb anterioritat que aquestes cases estaven tancades, buides, o pertanyien a algun banc. Amb aquesta informació, era “més fàcil” accedir i canviar el pany “sense que fora massa sospitós”.

Una de les veïnes del bloc va vore com intentaven canviar el pany i va telefonar a la Policia Local.

Davant aquesta situació, els veïns afectats volen informar a la població del que va ocórrer ahir i alertar per si veuen qualsevol actuació semblant.

  • Sempre que veiem situacions o circumstàncies estranyes o perilloses, fora d’allò normal, i davant qualsevol dubte, cal telefonar a la Policia Local: 606 340 740 o a l’1.1.2.