Veïns monovers s’han posat en contacte amb La Teua Ràdio per tal d’informar “de la brutícia que hi ha tirada en una sendera ubicada pel paratge dels Molins de Monòver”.

I és que, “en un entorn natural i rural molt transitat per caminants, amb cases i finques properes i amb un naixement natural d’aigua al costat d’on ara per ara brolla aigua clara del terra”, (com es pot vore en una de les fotografies), “és inacceptable que es llancen tant matalassos, com escombreries d’obres o vidres, com mobles vells, sofàs o, fins i tot, vàters trencats”.

 

Naixement d’aigua – Molins

 

És aquesta una zona “de difícil accés en qualsevol vehicle, ja que, malgrat estar al costat del camí principal, cal adintrar-se per una sendera devers a la rambla”, com asseguren. Per la qual cosa “és sorprenent que aquestes persones es prenguen molèsties per portar fins ací aquests objectes, molts d’ells pesats i de grans dimensions, i no els puguen endur a un lloc habilitat per a això”.

Els denunciants també volen destacar que “demanem més consicienciació ciutadana necessària per a tenir cura de la natura i els paratges que ens envolten”, perquè a banda “d’embrutar la zona, provoquen alteració en l’ecosistema, tant d’animals com de les plantes, i suposa un evident perill per a les persones que passen caminant”.

 

Cal recordar que hi ha a Monòver un servei gratuït de recollida d’escombreries, matalassos, mobles de grans dimensions…, el qual, telefonant i avisant als responsables d’aquest servei, informen de quin dia es pot traure al carrer el que volem tirar a la brossa i passen a arreplegar-ho.

  • Galeria fotogràfica: