Carlos Balsalobre, candidat a l’alcaldia de Monòver per Esquerra Unida, ha informat a La Teua Ràdio d’allò que ha ocorregut aquesta vesprada en relació a l’acte que el Partit Socialista tenia previst en la Llar del Pensionista de Monòver.

I és que, segons han explicat fonts del Partit Popular a La Teua Ràdio  durant aquesta vesprada, “aquest és un acte il·legal”, ja que no havien “demanat permisos per a dur-lo endavant ni a la Junta Electoral, ni a l’Ajuntament”.

No obstant axiò, Esquerra Unida confirma que reunits amb el PSOE monover, “han arribat a la conclusió de que ha hagut una errada en la forma de convocar l’acte”, perquè la informació de la reunió amb l’Associació d’Homes i Dones de la Tercera Edat de Monòver s’ha posat “en un cartell demanant el vot”.

Així, Balsalobre assegura a aquesta redacció que “ha quedat tot aclarit entre ambdós partits, EU i PSOE, i que l’organització de la reunió sí era legal, ja que sí es permet reunir-se amb associacions, però això sí, sense demanar el vot”.

Per la qual cosa, “l’errada ha segut de cartelleria, simplement”.