Des d’Esquerra Unida Monòver “lamentem els succesos que es van produir la vesprada d’ahir per part del Partit Socialista a l’acte que van realitzar a la Venda de Blai”.

Segons ha explicat Esquerra Unida Monòver a La Teua Ràdio, “el PSOE monover ha manipulat  als veïns i ha tergiversat les sues paraules per tal d’atacar aquest col·lectiu”.

Esquerra Unida assegura que “va col·locar tots els cartells amb el permís i la voluntat de tots els veïns i veïnes, els quals, a més, es van veure obligats a retirar els cartells de la seua vivenda personal per pressions del partit de govern”.

 

 

Així, Esquerra Unida afegeix que “el Partit Socialista no té la potestat de retirar cap cartell, com van fer ahir ja que això és responsabilitat de la Junta Electoral de Zona (JEZ) o en última instància de la Generalitat Valenciana, ja que es tracta de vivendes socials”.

Davant aquesta situació, Esquerra Unida Monòver denuncia públicament “un nou cas de caciquisme electoral i exigim una compensació econòmica degut als cartells que ens van retirar sense cap permís ni potestat membres de la seua llista amb testimonis visuals que ens ho ratifiquen”.

Per altra banda, Esquerra recorda que “el PSOE ha sigut l’únic partit que s’ha vist obligat per part de la JEZ a retirar publicacions de les xarxes socials de l’ajuntament ja que es va demostrar que les utilitzaven per a fer-se propaganda”.