Ahir, La Teua Ràdio es va fer ressó, mitjançant diverses notícies, d’una situació que es va viure fa uns dies en les diverses porteries de comunitats de veïns de la Venda de Blai.

I és que Esquerra Unida, “després de demanar permís als veïns i presidents de comunitat dels blocs de pisos”, va col·locar cartells de la seua candidatura en espais comuns dels edificis”.

Segons testimonis presencials, “persones del PSOE van arrancar aquests cartells, per considerar-los que estaven apegats en un espai no habilitat”.

Porteries actualment, sense cap cartell.

Davant aquesta situació, les diferents presidentes de les quatre comunitats que conformen aquest espai veïnal, s’han posat en contacte amb La Teua Ràdio per tal de donar “públicament el seu suport a Esquerra Unida”.

Així, tant la presidenta del bloc número 3, com la del 4 i 5, portals on van col·locar els cartells, han volgut “expressar el seu descontent amb el PSOE local, ja que en contra de la voluntat dels veïns, van traure els cartells d’Esquerra Unida dels nostres portals”.

Continuen explicant que “Carlos Balsalobre, candidat a l’alcaldia per Esquerra Unida, ens havia demanat permís i nosaltres li ho vam concedir”.