Pablo Ruz, candidat  del Partit Popular, número 1 al Senat per la província d’Alacant, es troba a hores d’ara visitant Monòver en un acte més de la campanya electoral prèvia a les pròximes eleccions nacionals del dia 10 de novembre.

En l’actualitat, Pablo Ruz és senador, perquè ja va ser candidat en les anteriors eleccions, convertint-se en l’únic senador del Partit Popular per la província alacantina.A més a més, fou candidat a l’alcaldia d’Elx i, en aquests moments, és portaveu del Grup Municipal del PP en l’Ajuntament ilicità.

Ruz es troba visitant la localitat des d’aquest matí. Un itinerari que ha passat pel casc antic, coneixent el patrimoni local, visitant la parròquia de Sant Joan Baptista, la Torre, l’Ajuntament, el Casino, el Convent de Caputxins… i ha passejat pel mercat, aprofitant que hui, dilluns, estan les paradetes exposades al carrer Exconvent.

En la visita està acompanyat per representants del Partit Popular de Monòver, com ara la candidata número 5 al Congrés dels Diputats, M. Ángeles Quiles, així com la presidenta del PP local, Ana Marhuenda, entre altres simpatitzants.

Segons han explicat a La Teua Ràdio, la següent parada és conèixer en profunditat el Fondillon monover, visitant la Bodega Cooperativa del Manyà i on parlaran del preu dels arancels de l’oli, el raÏm i el vi, «un assumpte que preocupa a molts ciutadans».

Al celler acudiran Pablo Ruz, M. Ángeles Quiles, Lorenzo Lorenzo i Lourdes Prats, membres del Partit Popular de Monòver.