Veïns de la Venda de Blai  han mostrat el seu “disgust” davant la col·locació de publicitat electoral d’Esquerra Unida Monòver en alguns espais dels pisos de la zona.

I és que, segons expliquen, “no són espais habilitats per a apegar publicitat electoral ni són espais particulars”.

Cal recordar que precisament Esquerra Unida “va criticar que Podem i Compromís per Monòver havien posat publicitat electoral en faroles, i ara ells ho apeguen en els cristalls de les nostres porteries”, com asseguren.

Des d’Esquerra Unida asseguren a La Teua Ràdio que “s’ha demanat permís a totes les comunitats de veïns, hem parlat amb els presidents de les comunitats expressament i no ha hagut cap problema”.

Esquerra Unida lamenta que “el Partit Socialista de Monòver haja estat arrancant els cartells d’Esquerra Unida en aquests pisos”, ja que “si des del PSOE consideren que estan posats en una ubicació incorrecta, en lloc d’arrancar-los ells mateixos, haurien d’haver-nos avisat per a que nosaltres haguérem demanat opinió a l’orgue encarregat de dilucidar els conflictes durant al campanya electoral, com és la Junta Electoral de Zona”.

Ara per ara, la Junta Electoral no s’ha pronunciat encara al respecte, segons Esquerra Unida Monòver.