Veïns de Monòver, “l’únic partit local que es presenta a Monòver torna a repartir el seu programa pels carrers del municipi i pedanies tal com ja va fer fa 4 anys”, com han explicat mitjançant un comunicat a La Teua Ràdio.

Durant aquests pròxims dies el candidat, Guillermo Rico, i altres components de la llista, així com uns altres particulars que estan ajudant en la tasca, repartiran el seu programa en els domicilis de Monòver.

El programa electoral, segons comenten, “està sent valorat positivament entre els veïns que l’han pogut llegir”. Aquest, encara que presenta una línia continuista respecte al de 2015, “introdueix moltes novetats no solament d’imatge, sinó de propostes”.

 

Aquest nou programa es basa sobre tres pilars fonamentals: “el treball, la neteja i la seguretat”, com destaquen des del partit monover.

“Aquests són els principals problemes que presenta la nostra població, ja que en vindre d’un gran endeutament creat pel Partit Popular i després de quatre anys de deixadesa per part del PSOE, ha tingut com a conseqüència que el poble haja quedat molt deteriorat i brut”, tal i com comenta Rico.

Malgrat que des de fa dos mesos s’estan fent “alguns arranjaments i pegats, atés que les eleccions estan a prop, encara queda molt per fer”, comenten des de Veïns.

És per això, que el repartiment dels programes, “ens serveix no solament per a portar les nostres propostes sinó també per a recollir qualsevol dubte, suggeriment, opinió o queixa que ens puga traslladar qualsevol veí ja que estem a la seua sencera disposició”, explica Rico.