L’Associació de Comerciants de Monòver, any rere any, treballa per tal d’oferir als seus clients allò que necessiten.

Publicitat.

L’època nadalenca és, tradicionalment, «molt destacada» i, com asseguren, «enguany més que mai, ja que cal propulsar el consum al comerç local, als teus veïns, a Monòver». En aquesta línia, l’associació ha iniciat aquests dies una Campanya de Nadal atípica, amb «controls, protocols sanitaris, d’higiene, cites prèvies…, però amb la mateixa il·lusió que sempre«.

Per això, «davant l’any tan dur que estem vivint els comerciants, volem donar les gràcies als nostres clients oferint-los el nostre tradicional Sorteig de Nadal«, com destaquen des de la Directiva de l’associació monovera.

Es tracta d’un sorteig de 1.200 euros en premis entre els seus clients per tal de que els puguen utilitzar durant les festes de Nadal.

Així, segons expliquen les bases, «hi haurà quatre premis amb diferents quantitats econòmiques«:

  • 1r Premi: 600 euros
  • 2n Premi: 300 euros
  • 3r Premi: 100 euros
  • 4rt Premi: Estarà composat per 4 premis de 50 euros cadascun.

Per a participar en aquest sorteig «caldrà reomplir les paperetes que facilitaran els comerços associats després de comprar indicant el nom, cognoms i telèfon». A més a més, «aquesta papereta s’haurà de dipositar a un recipient habilitat per a tal ús al mateix comerç on es facen les compres».

Quan acabe el termini, cada comerç entregarà les paperetes «per tal de que M&G Òpticos les arreplegue i, els guanyadors es coneixeran el 28 dedesembre de 2020, mitjançant un programa en directe a través de les xarxes socials de LA TEUA RÀDIO«.

Per la seua banda, els guanyadors rebran un document on s’inclourà la relació de comerços associats participants en aquest sorteig, «on podran utilitzar la quantitat de diners que els haja tocat de la manera que consideren oportuna, és a dir, tot a una mateixa botiga o a diverses», destaquen. «Mai s’entregaran diners en efectiu«.

Els guardonats podran exercir el dret de disposar del seu premi fins al 5 de gener. Una vegada passada aquesta data, «quedarà invalidat el document i el premi quedarà desert, en la seua totalitat o en la quantitat que no s’haja utilitzat».

Els establiments hauran de «sellar el document que li entregue el premiat quan l’utilitze i guardar una còpia física o digital per a presentar-la a la directiva».

Els comerços que participen en aquesta actual edició del Sorteig de Nadal de l’Associació de Comerciants de Monòver són:

Pvc y Aluminios Marino, 24h El Salitre, Salvador Vidal, Decorachim, Editec, Joyas Luisita, Más que ropa, Federópticos Gumiel, Claus i Broques, Mirkozuin, Centro Óptico Soler, Confecciones Deltell, Área de servicios Texas, Estanco Antonio, Albert Muebles, Albert Decoración, Ideas Moda Hogar, Juan Silve Sport, M&G Ópticos, Detalls i Complements, Mar de Nubes, La Corseterie, Floristería El Señó, Fils i Vetes, Relojería Sellés, Mandolina, Torre de Paper, Carnicería Manolo, Ponsoda Modas, Ponsoda Zapatos, Dechics, Droguerías Emer, Tendetta del Jamón, Carnicería Germans Albert, Peluquería María José (C/Cervantes), Cafetería La Plaza, Zapatería Machaco, App Informática Monóvar, Frutería Fruiverd, Pixelar-T, Piruletes “El teu quiosc”, Peluquería Hermi Lopez, Panadería Cañaeta, El desván regals, Divinstore, Pepi Polo, Librería Azorín, Correduría de seguros Belén Soler.