Ha estat el passat un bon cap de setmana per als equips del Club de Bàsquet Monòver, com han explicat a La Teua Ràdio des del club esportiu monover.

I és que “quasi tots els seus equips han aconseguit la victòria”, com apunten.

L’equip benjamí es va estrenar en la competició i ho va fer amb “una victòria sobre el col·legi Jesús Navarro, amb un marcador de 14-30, per als nostres peques, que van disfrutar molt del bàsquet”.

Per la seua banda, l’equip aleví, també es va estrenar en la competició i, malgrat el bon joc dut a terme durant tot l’encontre, no va poder vèncer al seu rival.

Els infantils van jugar en casa  contra un clàssic de bàsquet com és el Montemar. “Però els jugadors tenien clar que volien guanyar jugant en casa i, des del minut un, van jugar pressionant en tota la pista”.

Com expliquen els tècnics, “gran treball de rebots als dos tablers que li van donar segones oportunitats per a marcar i aconseguir una important victòria”. El marcador final del partit va ser CBMonòver 35 – CBMontemar 27.

Els cadets van rebre al segon classificat en un partit que s’esperava dur i intens: segon contra tercer.

No va defraudar, com expliquen els entrenadors. La primera part va ser molt igualada arribant al descans amb tres punts per davall (19-22). Això va deixar una segon part oberta i un tercer quart que va poder ser decissiu per a qualsevol dels dos equips.

Els monovers “tenien clar que la defensa havia de ser més dura per a no donar segones opcions amb els rebots defensius i, amb aquesta convicció es van dur a la butxaca el parcial, per un 15-19, deixant el marcador, a falta de l’últim quart, en un emocionant 34-31”.

Els darrers minuts, com expliquen, “van mantenir la mateixa tònica en la intensitat del joc, arribant a l’acabament del partit amb un 43-39”.

Cal destacar una lessió important que es va fer Alejandro Dámaso, a qui, tant des del Club de Bàsquet Monòver com des de La Teua Ràdio, “li desitgem una ràpida recuperació”.

Per la seua banda, l’equip júnior va jugar ahir diumenge en la pista del CB Montfort. Aquest va ser un partit que va servir per a reetrobar-se amb la victòria amb un marcador de 35-50.

El club considera que “cal millorar en la defensa i en la claritat de l’atac amb i sense baló”. Detalls que, l’entrenador Toni comenta que “caldria aconseguir”. No obstant això, “satisfets amb el marcador i el joc de l’equip, que es manté en la part alta de la classificació”.