Durant la setmana del 25 al 30 de Juny s’ha disputat en les instal·lacions del Club de Tennis Elx el XXV TORNEIG NACIONAL ORYSOL PROMESES, on hem tingut una àmplia representació de jugadors/as del Club de Tennis Monòver, competició integrada dins del pla de tornejos programats per a aquest estiu 2.018.

La nostra jugadora Sub-10, Aitana Botella Díaz, ha aconseguit el títol quedant campiona del torneig en una setmana de gran tennis, concentració i actitud, fruit del gran treball que ve desenvolupant al llarg de la temporada i que li ha col·locat en un gran nivell.

Nostra jove jugadora partia com a cap de sèrie núm. 2 del torneig i es va enfrontar en les rondes de 1/4 final, 1/2 final i final contra jugadores d’origen rus, grans pegadoras que van posar en moltíssims destrets a la nostra jugadora.

Destacar el gran treball d’equip desplegat durant la setmana, on el bon fer de la nostra jugadora en pista, al costat d’un gran plantejament tàctic dissenyat pel seu entrenador fora d’ella, van possibilitar el gran resultat d’Aitana.