El passat cap de setmana va donar per conclosa la 1a fase del Circuit Alacantí de Tennis “Trofeu Diputació”, fase que durant una mica més d’un mes ha estat disputant-se pels diferents clubs de la província.

Des del Club de Tennis Monòver destaquen el Sub-campionat aconseguit per la jove jugadora de la categoria Sub-10, Aitana Botella, que queia en la final disputada en les instal·lacions del Centre Esportiu Monòver contra la jugadora del Club de Tennis Torrevella, Charo Esquiva, per un resultat de 4/2 4/0.

Segons asseguren des del club, va ser una trobada en el qual, Aitana, mentalment no va estar tot allò preparada com devia i després d’un començament més que bo, quan va tindre els primers contratemps del partit, es va ensorrar i va cedir davant el gran joc del seu rival.

Així mateix, també cal destacar el Sub-campionat aconseguit en la fase de consolació pel jugador de la categoria Sub-10, Francisco Sogorb, que en els seus primers partits en la competició federada està desplegant un gran tennis, amb gran entusiasme i il·lusió.

Des del club monover també volen felicitar i donar l’enhorabona per la gran fase disputada a la jugadora infantil, Celia Hernández, que queia en la ronda de huitens de final, en una duríssima trobada, contra la jugadora Enma Moratalla. Un partit que va haver de decidir-se en el super tie-break final, que va caure del costat rival per 10/5.

Pel que respecta a la resta de jugadors i jugadores de l’entitat monovera, han desenvolupat una gran tasca en totes les pistes de la província, deixant una gran petjada a nivell tenístic, d’actitud i comportament, qüestions que per a l’Equip Tècnic del Club de Tennis Monòver són de vital importància en aquesta part formativa de tots ells i elles.

Tancada aquesta primera fase, tots els jugadors i jugadores estan immersos ara mateix en la disputa de la segona i tercera fase, que comença aquest pròxim cap de setmana.