La jove jugadora del Club de Tennis Monòver, Aitana Botella, va aconseguir diumenge passat, dia 3 de Novembre, el subcampionat en la 1a fase del Circuit Alacantí de Tennis 2.019 «Trofeu Diputació», fase que s’ha vingut disputant durant les últimes tres setmanes en les instal·lacions del Centre Esportiu Monòver.

La tennista monovera, jugadora aleví de primer any encara, “ha aconseguit colar-se en la final del torneig quallant un gran tennis, amb una gran solidesa i una determinació perfecta per a alçar-se amb aquest subcampionat que la reforçarà de manera notable en una edició on el nivell ha sigut altíssim i on s’ha enfrontat a moltíssimes jugadores majors en edat i que físicament són superiors”, segons han explicat des del Club monover.

En la ronda de 1/8 de final va vèncer a Carla Reig per un resultat de 6/1 6/2. En la ronda de 1/4 de final va guanyar a Marta Picó, cap de sèrie núm. 2 del torneig, per un resultat de 6/4 6/0. Ja en la ronda de 1/2 finals va vèncer a la jugadora alacantina, Ariadna García-Patron, cap de sèrie núm. 3 del torneig, per un resultat de 6/4 6/2. I ja en la final va caure enderrocada davant el seu rival a batre, Charo Esquiva la qual va guanyar a la jugadora monovera per un resultat de 7/5 6/2, en un partit en el qual els xicotets detalls van decantar el resultat final.

Aitana va disposar en el primer set “d’un avantatge de 5/4 al seu favor i 40/40 que no va saber aprofitar i que a aquests nivells es paguen molt cars”, com asseguren. Ja en el segon set, fins al 3 a 1 per al seu rival, “el partit va estar molt igualat, però a partir d’aqueix moment la nostra jugadora poc va poder fer davant al gran nivell del seu oponent”, destaquen.

No obstant això i malgrat al resultat de la final, “la nostra jugadora va eixir de pista amb la sensació d’estar cada vegada més a prop del seu rival, conscient que amb treball i esforç es pot aconseguir”.

Enhorabona, Aitana!