L’esportista monovera Andrea Hernández, membre del Grup de Muntanya de Monòver, va participar ahir en la V La Vara Trail de Caravaca de la Cruz, segons ha explicat a La Teua Ràdio.

Una cursa a la qual “em van invitar a participar”, com destaca la corredora monovera. Aquesta prova consta de 23 quilòmetres i 1.300 metres positius.

El dia va ser “calorós a la zona i els paisatges formidables, amb molta vegetació”, segons destaca Andrea, qui també vol fer una menció especial a “la bona organització que va haver”.

Els resultats de la monovera van ser els següents: La cursa la va acabar en 2.49 hores, aconseguint arribar a la meta la 30 de la general i la tercera de la categoria femenina. Per la seua banda, dins la seua categoria, va ser la primera sénior.

Segons explica Andrea, de les tres dones guanyadores, dues són d’Alacant.

Una prova en la qual van participar uns 200 corredors en la seua modalitat, ja que es tracta d’una cursa molt coneguda en la qual hi ha diverses modalitats: 75k, 47k, 23k i 23 Trekkin, 16k. La modalitat en la qual va participar Andrea Hernández es diu Half Marathon, 23 quilòmetres.

En total, més de 700 corredors es van congregar ahir a Caravaca de la Cruz.