El pròxim dissabte, 10 d’octubre, començarà la XLIII Edició del Circuit Alacantí de Tennis «Trofeu Diputació» i el Club de Tennis de Monòver tindrà una gran representació a les seues pistes, com han explicat a La Teua Ràdio des del club monover.

Publicitat.

Monòver serà la seu de la Primera Fase a la Categoria Sub-10, la qual cosa provocarà que «durant més de quatre setmanes les instal·lacions del Centre Esportiu de Monòver es puga disfrutar del millor tennis a la categoria dels més menuts», asseguren.

És aquest un circuit amb una «gran tradició tennística i per ell han passat molts dels jugadors que han segut després professionals que, fins i tot, hem vist per la tele».

Allà, «els nostres jugadors i jugadores intentaran deixar el pavelló monover el més alt possible, malgrat ser coneixedors que la dificultat serà màxima, perquè el nivell d’aquest torneig és sempre molt elevat», segons anuncien des del club.
A aquesta edició participaran vint-i-un jugadors i jugadores repartits entre les diferents categories. Així, en Sub-10 estaran Mateo Leal, Victor González, Antoni Ballester, Ernesto Piqueras, Lía Real, África Vidal, Blanca López, Aroa García y Daniela Picó.

En la categoria aleví representaran al club monover Francisco Sogorb, Marcos Quiles, Javier Alberola, Beatriz Botella, Caterina Ballester y Aitana Botella.

Finalment, a la categoria cadet jugaran els tennistes Pablo González, Manel López, Alejandro Morales, Ana Samper y Celia Hernández, mentre que a la Sub-20 participarà Antonio Quiles.