Dissabte passat es va disputar el XIX Trofeu Festes de Setembre en les categories júnior i sènior. Per problemes amb la pluja, es va disputar en el pavelló 1. El lliurament de trofeus va estar a càrrec de les Reines de les festes de setembre acompanyades de les seues Dames d’Honor i el regidor d’esports, Salvador Giménez.

En l’aspecte esportiu, l’equip júnior va caure derrotat per 34-39 davant el C.B. Monforte. Era el primer partit d’aquest nou equip júnior, partit marcat per la igualtat i imprecisions en atac.

Els errors en els tirs lliures, van decantar el marcador a favor de l’equip visitant que va aconseguir el trofeu. Molt de treball a nivell ofensiu abans de l’inici de temporada, encara que a nivell defensiu, es va veure reflectit el treball dels entrenaments.

L’equip sènior, va aconseguir una victòria amb el resultat final de 57-48 davant el C.Sr. Atese Elx. L’equip *monovero va començar fort i va mantindre xicotets avantatges fins al 3r quart, on l’equip visitant es va posar per davant en el marcador. L’equip monover va corregir diferents aspectes en defensa, que van provocar contraatacs per a aconseguir una victòria.

Des del club, volen agrair a tots presents la seua assistència i el seu suport durant els dos partits