El passat cap de setmana va acabar la competició per a molts dels equips del Club de Bàsquet Monòver, tal i com han informat a La Teua Ràdio.

L’equip Sénior va aconseguir la victòria a domicili per tal d’escalar fins a les posicions més altes i haver realitzat una extraordinària segona volta.

Pel que fa a l’equip Júnior, aquest va tancar la temporada amb una victòria, en una temporada de molt de mèrit per a aquest grup nou de jugadors, com destaca l’equip tècnic.

El Cadet, malgrat la derrota en la pròrroga, va aconseguir acabar en segona posició.

Per la seua banda, l’equip Infantil, va acabar la temporada amb una gran victòria. Aquesta ha estat una temporada on ha aconseguit un ascens i que ha servit d’aprenentatge per a aquest grup de joves jugadors.

L’equip Aleví és un dels equips que encara no ha acabat la temporada, ja que amb la seua victòria s’ha classificat per a la Fase Final. Durant la pròxima setmana coneixeran qui serà el seu rival.

L’equip Benjamí va jugar un bon partit, malgrat la superioritat física. A aquest equip encara li queda també una jornada de competició en el mes de maig.