V-74 VILLENA “TODO AGRICOLA” 10 – 51 C.B. MONÒVER (INFANTIL)

Nova victòria de l’equip monover per a seguir líder i invicte. El cos tècnic destaca una gran pressió de l’equip monover en tota la pista durant el partit. Com a peça notable, la maduresa de l’equip i la bona compenetració i generositat de tots ells que, malgrat vore’s superiors als rivals, van seguir jugant en equip durant tot l’encontre.

C.B. MONÒVER CADETE 53 – 42 C.B. PETRER

Aquest va ser un partit important entre els dos equips que jugaven per mantenir-se en la segona plaça. Com és normal, segons destaquen des del Club, esperaven un partit difícil i igualat, i així va ser.

Però ja en la segona part el canvi d’actitut i la bona lectura de les situacions de joc dels monovers els va permetre guanyar el partit amb un tercer quart impressionant.

Els entrenadors feliciten als jugadors pel seu esforç i esperen que afronten el següent partit amb aquesta intensitat.

C.B. MONÒVER JUNIOR 47-58 C.B. JOVENTUT D’ALCOI

L’equip júnior va rebre un gran rival que va lluitar pel campionat i amb superior d’alçada i de pes.

Va començar el partit fatal, com destaquen des del cos tècnic, amb un horrible primer quart, sense defensar i amb moltes impressicions en atac.

L’equip visitant va ampliar el marcador a més de 15 punts, però aleshores l’equip monover va jugar els millors 20 minuts de la temporada: amb bona precisió, compromís defensiu i amb ordre d’atac fins a donar-li la volta al marcador i entrar en el darrer quart igualats i amb possibilitats.

Solament va faltar que els jugadors ho cregueren, perquè es van bloquetjar i la desesperació va conjugar a males decisions en atac i en defensa.

Un partit amb el qual aprendre i corregir diferents aspectes. Així, han pogut comprovar quin és el camí per a crèixer.