C.B. MONÒVER (ALEVÍ) 66 – 25 C.B. LA VILA

Després de dues jornades jugant com a visitant, els monovers van tornar a jugar en casa realitzant un partit molt complet. El cos tècnic considera que cal jugar els partits fora amb la mateixa confiança i atreviment que juguen els de casa. Així, “molt bon partit de tots els membres de l’equip”.

C.B. MONÒVER (INFANTIL) 45 -56 JOVENTUT D’ALCOI

Partit igualat davant un rival directe en la classificació, però tenien un jugador físicament molt superior que va marcar les diferències. “Toca corregir i aprendre d’aquests partits”.

V-74 VILLENA 51-69 C.B. MONÒVER (CADET)

Primer partit dels 3 que jugaran en tot just 7 dies. Partit intens en la difícil pista de Villena, amb una pressió molt bona en tota la pista i gaudint de minuts tots els jugadors. Bon joc col·lectiu i bones situacions de 1c1 ens van fer portar-nos el partit. El Dimarts partit important com a locals.

C.B. MONÒVER (SÈNIOR) 64-53 BASKET AGOST

Quarta victòria consecutiva de l’equip sènior, on va aconseguir rendes des de l’inici, amb un bon percentatge de la línia de 3 punts. Els últims minuts del partit, l’equip es va relaxar i el rival va aconseguir escurçar distàncies. Diumenge que ve, ens desplacem a Onil a visitar el líder.