Durant el matí d’ahir en l’Aula de la Natura de Les Cases del Senyor es va celebrar la XIVa Marxa i Cursa per Muntanya de la Serra del Coto.

Així, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Monòver van voler agrair al Grup de Muntanya la seua dedicació i l’esforç que han fet com a organitzadors de l’esdeveniment durant els darrers anys.

Un esdeveniment esportiu que va comptar amb la col·laboració de La Teua Ràdio en la difusió de la prova.

Enguany, en un recorregut diferent i amb algunes novetats, com ara l’ubicació de l’eixida i la meta, en l’Aula de la Natura, s’ha pogut gaudir, novament d’un “gran ambient”.

Més de 400 han estat els participants enguany en aquesta prova en la que tot va anar de manera “estupenda”, com destaquen.

L’Aula de la Natura es va omplir de gent, veïns, familiars i corredors, convertint aquesta cursa en una festa, en la qual els més menuts també van poder ser protagonistes, ja que enguany, per primera vegada, es va celebrar la I Peke Trail, a les 9h del matí.

Lorenzo Vicente Gil Galiano va entrar el primer en la meta amb un temps de 2.10 h. Així es va proclamar campió de la cursa i primer veterà.

El segon en arribar a l’arc de meta va ser el monover Juan Mondéjar Verdú, del Grup de Muntanya de Monòver, qui va fer un temps de 2.12.39. El tercer, molt seguit, va ser Alejandro Cebrian, qui va arribar a l’acabament de la cursa amb un temps de 2.12.46.

Pel que fa a la categoria femenina, la primera en arribar va ser la veterana Sandra Hervás, del Club Km@Km d’Elx. Va fer un temps de 2.44.10h i va arribar la 44 de la general absoluta. La segona va ser la monovera Andrea Hernández, del Grup de Muntanya de Monòver, qui va arribar a la meta en un temps de 02:53:33, la 69 de la general absoluta i la primera sènior-femenina.

La tercera en muntar al pòdium va ser Irene Ribes, qui va fer un temps de 2.56.15h, la 78 de la general absoluta, i segona sènior-femenina.

En la categoria de locals masculins, van muntar al pòdium: Juan Mondéjar, José Antonio Martínez i Salvador Vicente Merino.

Pel que fa a les femenines locals, les tres classificades van ser: Andrea Hernández, Sonia Calvo i Eva Sánchez.

En aquesta edició hi va haver quatre participants els quals es van retirar i una corredora que no es va presentar.