L’equip de Veterans +35 del Club de Tennis Monòver va acabar, el passat diumenge, 22 de novembre, el Campionat de la Comunitat Valenciana per equips de la categoria.

Publicitat.

Aquest campionat es va dur a terme a les pistes del Club de Tenis Alzira, on els monovers van caure enderrocats a les semifinals de la competició, «en una eliminatòria que donava dret a la disputa de la final del campionat i l’ascens a la 2a Divisió Regional», com destaca el cos tècnic.Segons asseguren els entrenadors monovers «va ser una autèntica llàstima perquè es va poder vore a les pistes una bonica i dura batalla esportiva, la qual va acabar en mans de l’adversari per un resultat de 4 a 1».

L’equip monover va estar representat per José Manuel Pérez, Vicente Adell, Raimon Coves, Daniel Brotons y Juan Fco. Muñoz, dels quals únicament Daniel va aconseguir la victòria.

José Manuel Pérez va caure enderrocat en un llarg i dur encontre que es va decidir en el super tie-break final; per la seua banda Vicente Adell va caure per un resultat de 7/6 7/5, en un encontre que va disposar de 5/2 a dues mànigues. Per últim, tant Raimon com Juan Francisco van perdre en uns partits sumaments igualats.

is

Malgrat la derrota, «el nostre equip va deixar el pavelló monover molt alt i hauran de preparar-se per a la pròxima edició amb la màxima de les il·lusions», destaquen des del Club.