El Club Triatló Bilaire de Monòver va començar la temporada de triatlons en molt bona forma, tal i com han explicat a La Teua Ràdio.

I és que van aconseguir pujar dues vegades al podi.

El 12 de maig es va disputar la 5a edició del Triatló Olímpic Ciutat d’Elx a la platja d’Arenals.

Juan López amb un temps de 2 hores i 10 minuts es va classificar el 10é de la general absoluta, pujant al podi de veterans en acabar 3r.

Alberto Antón es va classificar el 29é en la general absoluta amb un temps en meta de 2 hores i 16 minuts, quedant el 7é veterà.

Sergio Amorós amb 2 hores i 16 minuts va entrar en la posició 31é i 9é veterà.

Carlos Fernández va entrar en la posició 131é amb un temps en meta de 2 hores i 38 minuts.

En la classificació absoluta per equips, el Club Triatló Bilaire Monòver va pujar al podi com a primer club, per davant del Pekabo Triatón Murcia i del Tir Colomí d’Elx.

Els membres del club també van estar presents en la travessia nadant que es va disputar a Altea, on Antonio Samper en la distància de 5,5Km. amb un temps d’1 hora i 26 minuts va acabar el 9é de la categoria Màster C.

En la distància de 2Km., Francisco Cabanes amb un temps de 34 minuts va acabar el 5é en Màster C i Natalia Maqueda amb 45 minuts la 6a en Màster B.

També cal ressaltar que Miquel Hernandez i Rafa Díaz, tal i com va anar informant en temps real La Teua Ràdio, van aconseguir acabar la Titan Desert 2.019 al Marroc.

Des del 28 d’abril fins al 3 de maig, 6 etapes amb un total de 600 quilòmetres d’arena, dunes, muntanyes i preciosos paisatges.

Rafa i Miquel van acabar una aventura que van desenvolupar en la modalitat de sense assistència mecànica, amb el suport econòmic de l’empresa Zerkana.