El passat 7 de juliol es va celebrar la XXIV Travessia nadant Tabarca-Santa Pola, tal i com han explicat des del Club Triatló Bilaire de Monòver a La Teua Ràdio.

Més de 1.400 participants van eixir per tal de recórrer els prop de 6 quilòmetres que separen l’Illa de Tabarca de Santa Pola.

Els nadadors van haver d’enfrontar uns corrents en contra, la qual cosa va provocar que el temps muntara en meta per a tothom.

Pel que fa al Club Triatló Bilaire de Monòver, Alberto Antón, amb un temps de 2 hores i 49 minuts es va classificar el 129é en la categoria Veterans.

Llàstima que Gustavo Carrión no va poder acabar la travessia per unes molèsties que portava arrastrant, com asseguren des del club.

Així mateix, el 22 de juny es va disputar la Quebrantahuesos Gran Fondo. Una marxa cicloturista que s’ha convertit en la més popular i nombrosa de les que es disputen en Espanya, amb més de 10.000 bicicletes en l’eixida.

A les 8h del matí es va donar l’eixida des de Sabiñànigo per tal de recórrer els 200 quilòmetres en direcció a Jaca, per enfrontar la muntada al port de Primera Categoria de Somport.

Des de l’estació d’esquí de Candanchú, els participants van fer una baixada vertiginosa, com destaquen des del club, ja en territori francés, per tal de muntar el port amb pendents més dures com és el Marie-Blanc (Primera categoria).

El tercer port que es va muntar va ser el Portalet (Primera Categoria), amb 28 quilòmetres de muntada i amb un paisatge espectacular. Tot això, fins a l’estació d’esquí de Formigal.

El darrer port, la Hoz de Jaca (Tercera Categoria) i ja tornada fins a la meta, Sabiñánigo.

L’expedició monovera va comptar amb 7 integrants de diferents clubs, aconseguint temps or Juan Carlos Navarro, Juan Antonio Pérez, Gonzalo Moreno, José Augusto López, Juan López i Raúl Carrillo, i amb temps plata, José Luis Verdú.

Des del Club volen destacar el temps de Juan Carlos Navarro que, amb 6 hores i 5 minuts, va acabar el 182é de la general, solament a 5 minuts d’exciclistes professionals com ara Induráin i a dos minuts de Contador.