El passat 16 de Setembre es va celebrar la tercera prova del Circuit Triwhite en la localitat de Carboneras, en Almeria, en distància Olímpica: 1,5 quilòmetres de natació, més 40 quilòmetres de bici i 10 quilòmetres de carrera, on el Club Triatló Bilaire Monòver va estar representat per 2 triatletes, segons ha explicat Juan López a La Teua Ràdio.

Juan López amb un temps de 2 hores i 23 minuts va acabar el 10é de la classificació general absoluta i 4t de la categoria Veterans.

Sergio Amorós va finalitzar el 16é en la general absoluta, amb un temps de 2 hores i 28 minuts i 6é en la categoria de Veterans.

Amb la prova de Carboneras liquidada, solament queda per disputar les proves de San Javier i San José de la Rinconada, per a així posar fi al Circuit Triwhite, després dels triatlons disputats a Benidorm, Alacant i Carboneras.

En la general absoluta del circuit Juan López manté la  segona posició, Sergio Amorós puja a la huitena posició i Héctor Román és  el nové.

En la categoria de veterans Juan López lidera el rànquing en primera posició i Sergio Amorós puja a la quarta posició. Per equips el Club Triatló Bilaire Monòver manté el primer lloc.

D’altra banda, el club monover també va estar representat en el Duatló Cross de Santa Pola, que enguany va comptar amb més de 400 inscrits.

El triatleta que va representar al Club Triatló Bilaire Monòver va ser Alberto Antón, qui amb un temps en meta d’1 hora i 12 minuts es va classificar el vint-i-nové en la general absoluta i nové en la categoria de Veterans.