El passat 27 de setembre es va celebrar el Campionat Autonòmic de Triatló a distància Olímpica a Alacant.

Publicitat

El Club Triatló Bilaire de Monòver va estar present a una prova en la qual els triatletes van nadar 1,5km, van fer 40km en bici amb les muntades a la Cantera i al Perpetu Socorro i 12 km de cursa a peu.
El triatleta monover Juan López va quedar campió autonòmic dins el seu grup d’edat, 45-49M, amb un temps en meta de 2 hores i 19 minuts, amb un excel·lent parcial en el segment ciclista.

Per la seua banda, Sergio Amorós va fer un temps de 2 hores i 28 minuts i es va classificar en el 10é lloc dins l’autonòmic en el grup d’edat de 40-44M.

 

L’atleta Carlos Fernández va acabar el 7é autonòmic del grup d’edat 35-39M, i va finalitzar en un temps de 2 hores i 34 minuts.

En el campionat autonòmic per equips el Club Triatló Bilaire Monòver va acabar en la posició 9a de la classificació absoluta.

La prova, com expliquen a La Teua Ràdio des del Club, «va contar amb el pertinent protocol COVID, amb una eixida de dos triatletes cada 10», sense permetre anar a roda amb la bici i amb una zona de meta i transició molt més àmplia que de costum».