El corredor monover d’ultra distància, Juan Mondéjar, ha participat durant el passat cap de setmana, en l’emblemàtica cursa d’Ultra Distància El Bastión, en la localitat de Rives de Freses, al Pirineu Català.

Es tracta d’una prova de 75 quilòmetres i 5.500 de desnivell positiu.

Juan, segons ha explicat a La Teua Ràdio, va acabar la cursa el 4rt General i el 1er de la categoria de veterans, amb un temps d’11:53:04.

Aquesta cursa es caracteritza pel gran nivell dels participants i per la seua gran duresa, ja que gran part del recorregut trascorre  sobre cotes de més de 3.000 metre d’altura.

A més a més, hi ha parts molt tècniques i amb gran acumulació de neu, en molts trams.

Juan Mondéjar ha assegurat a La Teua Ràdio que se sent molt content amb el lloc que ha aconseguit. “Des del principi vaig eixir dosificant les forces, perquè els desnivells tan forts que hi ha en aquell terreny no són els mateixos que tenim per aquesta zona nostra”.

Així, “a poc a poc vaig anar remuntant posicions, i a l’acabament, em van fallar una mica les forces i no vaig poder agafar al tercer”.

No obstant això, “estic molt content amb el resultat aconseguit i ara toca recuperar i pensar en la pròxima competició: El Trail de Bronchales, de 43 quilòmetres i 2000 metres positius”.