L’esportista monover Antoni Fernández, sempre involucrat amb el món del Bàsquet i dels Jocs Escolars de Monòver, a la localitat, formarà part de la plantilla del Club Baloncesto Elda.

Serà un nou entrenador, dins el cos tècnic de 2020-2021, com han explicat des del Club Balonceso Elda.

Passió pel bàsquet

Antoni Fernández porta des dels 13 anys vinculat al món del bàsquet «una mica tard per l’edat, però vaig tenir l’oportunitat de jugar des d’infantil fins a sènior i gaudir cadascuna d’aquestes temporades i conèixer molta gent», explica a La Teua Ràdio.

L’esportista monover assegura que «m’apassiona tant el bàsquet que, l’antic president, Víctor Jover, coneixent que estudiaria el Grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, em va oferir ser entrenador, fent-se càrrec el club de les despeses dels cursos d’entrenador».

Davant aquesta oferta «vaig acceptar i vaig estar tres anys espectaculars amb els equips júniors, amb dos ascensos i un campionat de Lliga, per la qual cosa la decisió que vaig prendre va ser l’encertada», assegura Fernández.

Seguidament, «vaig decidir acabar la carrera i el màster vivint a Sant Vicent, ja que se’m va donar l’oportunitat de ser entrenador i preparador físic en l’Adesavi, i realitzar les pràctiques de preparador físic al Lucentum d’Alacant».

L’any 2015 «em vaig traure la titulació d’entrenador superior de bàsquet a Saragossa, el qual era l’últim nivell».

Amb els estudis finalitzats vaig tornar al Club Bàsquet Monòver i, també vaig estar una temporada al C.B. El Pinós».

L’actual coordinador del C. B. Elda, com explica, «s’ha posat en contacte en alguna ocasió per a comptar amb mi, però per diversos motius mai hem pogut treballar junts i sempre ho ajornàvem a final de temporada».

Durant la quarentena «ha tornat a mostrar interés en mi i m’ha ofert un projecte interessant, que no vaig dubtar en acceptar: Seré preparador físic i potaré dos equips».

No obstant això, Antoni Fernández ha confirmat a La Teua Ràdio que «vull deixar clar que no abandone el Club Bàsquet Monòver, ja que la temporada abans d’acabar-se estàvem competint per ascendir i, si no passa res, la pròxima temporada jugarem en una categoria superior».