El context esportiu és un dels afectats per a aquesta “nova normalitat”.

Publicitat.

L’absència de públic a les grades i l’accés exclusiu a jugadors, arbitres i entrenadors a les instal·lacions donen forma a una nova realitat i els clubs han de buscar les estratègies per a apropar la seua activitat als seus aficionats.És per això que la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Monòver, en coordinació amb la regidoria de Noves Tecnologies i amb la col·laboració dels clubs, Club Handbol Santa Bàrbara, Club Bàsquet Monòver i Escola de Futbol Monóvar Atlético, ha instal·lat uns punts MiFi: dos als pavellons esportius i un al Camp d’Esport Santa Bàrbara.

Aquests punts proporcionaran internet per a transmetre els partits i esdeveniments que se celebren a les instal·lacions. D’aquesta forma, els aficionats i familiars dels esportistes podran seguir l’activitat dels equips monovers.

Els responsables dels clubs esportius han de gestionar les retransmissions dels esdeveniments, els quals es podran disfrutar a les xarxes socials dels clubs, que a continuació facilitarem perquè les persones que vulguen gaudir dels partits dels equips monovers, ho puguen fer sense haver de sortir de casa.

Xarxes socials dels Clubs que retransmeten en Streaming:

FACEBOOK
– Club Bàsquet Monòver
– Club Handbol Santa Bàrbara
– Escuela de Futbol Monóvar Atlético