El Grup Espeleològic de Monòver ha anunciat ja que prompte tancaran les inscripcions per a la XIX Volta al Terme de Monòver.

Com cada any, es tria un cap de setmana de finals d’octubre per tal de fer una convivència especial en la qual conèixer millor el terme municipal i els seus paratges destacats.

 

Així, segons ha explicat Luis Enrique Román, membre del Grup Espeleològic de Monòver, a La Teua Ràdio, està previst eixir de Monòver el 19 d’octubre a les 20.30h de la vesprada des del Parc del Salitre en dirección a La Solana.

S’espera que en dues hores i mitja arriben al Fondó, on faran una parada per a sopar.

Després seguiran fins a l’aula de la Natura, ubicada a Les Cases del Senyor, on s’allotjaran.

Al dia següent, el 20 d’octubre, els participants en aquesta volta al terme faran una gimkana per tot el paratge natural de la Serra del Coto, que constarà de diverses proves i sorpreses de tot tipus. Aquesta activitat es perllongarà fins al migdia.

I ja de vesprada, després de dinar i descansar una mica de l’esforç dut a terme per la gimcana, en la qual s’haurà de caminar i fer proves per un total de 14 quilòmetres, eixiran de nou caminant a donar la volta al Xirivell.

Aquesta jornada acabarà en la Plaça del Socarra ton les Bodegues Mañán, Alejandro i Bernal oferiran als assistents una cata de vins i licors. Luis Enrique destaca que està tothom invitat, no solament els participants en la volta al terme.

A més a més, anuncien a La Teua Ràdio que hi haurà alguna sorpresa més per descubrir abans del sopar en l’Aula de la Natura.

El darrer dia, diumenge 21 d’octubre, tornaran a Monòver. Però abans visitaran la Bodega Santa Caterina del Mañà. Seguidament continuaran amb la ruta fins a la localitat i una vegada arriben faran el dinar de final de la ruta.

Les persones que s’inscriguen fins al dia de hui hauran de pagar 40 euros i les que ho facen fora de termini hauran de pagar 45 euros.