El Monóvar Club Deportivo ha organitzat, amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Monòver, el I Torneig de Nadal “Ciutat de Monòver”, on rebrà la visita de l’Hèrcules C.F. Veterans.

Serà el pròxim 1 de desembre, diumenge, quan el baló rode als Camps de Futbol Santa Bàrbara de Monòver, ja que el Monóvar C.D. ha organitzat un partit de categoria Veterans entre els esmentats equips.

A més a més, aquesta cita “és doblement important”, ja que segons apunta David Amórós, regidor d’Esports, “el partit tindrà fins solidaris”. I és que, “malgrat tenir una entrada gratuïta, es realitzarà una recolecta d’aliments que no es facen malbé, per tal d’ajudar a Cáritas i a Creu Roja”.

El regidor també ha volgut apuntar “la bona disposició d’ambdós clubs per tal d’organitzar aquest esdeveniment, i en especial, del Monóvar C.D.”

Aquesta temporada el Monóvar C.D., compta amb un equip de veterans i el fet de medir-se contra l’Hércules C.F. “serà tot un espectacle per als jugadors i per als assistents”.

Per tant, el pròxim 1 de desembre, a les 11h del matí, està previst aquest partit Monóvar C.D. – Hércules C.F. Veterans, als Camps d’Esports Santa Bàrbara de Monòver. Un partit solidari al qual no es pot faltar.