Intens cap de setmana per als equips del Club Bàsquet Monòver que van tenir competició el passat cap de setmana, segons destaquen des del Club monover a La Teua Ràdio.

El dissabte els cadet es van tornar a enfrontar al CB Pinós, aquesta vegada ja era pels punts de la classificació, i el partit no va defraudar: molta intensitat durant els 40 minuts arribant amb una diferència de tres punts per a l’equip visitant a falta d’uno vint per a l’acabament, la pròrroga es veia en la grada i la banqueta però una pèrduda de baló i un triple que no va entrar  va deixar el marcador en CBM 47-CBP 50.

Per la vesprada els júniors van jugar contra un Torrevella que era una incògnita en aquesta categoria, però el partit prompte es va decantar per als monovers agafant un còmode avantatge en el marcador. Aquesta va ser la segona victòria consecutiva que els deixa líders aquesta setmana, marcador final CBM 71 – CBT 34.

El cap de setmana el va tancar l’equip infantil que va jugar diumenge a Novelda. Un partit dels que fan afició contra un Jorge Juan que sempre ho posa molt difícil: Un partit de poder a poder, amb molta igualtat en la pista i que fins a l’acabament no es va decidir el guanyador. El resultat final va ser CBJJ 57 – CBM 58.

“Una bona estrena per als infantils”, com destaquen els entrenadors.