El Grup de Muntanya de Monòver ja ha anunciat que està en marxa la Cursa per Muntanya Serra del Coto, que enguany es durà a terme el pròxim 6 d’octubre.

De fet, els interessats podran fer les inscripcions en la web mychip.es a partir de l’1 de juliol.

En aquesta ocasió serà la Catorzena Edició de la Cursa per muntanya Serra del Coto, organitzada per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Monòver i el Grup de Muntanya de Monòver, amb la col·laboració de Triatló Bilaire, Grup Espeleològic de Monòver, Club Ciclista de Monòver, Protecció Civil, Creu Roja i Policia Local, i altres associacions que cal confirmar.

Així, en L’Aula de la Natura s’instal·larà l’eixida dels corredors, per primera vegada, com a novetat d’enguany.

Altre canvi és que tant la cursa com la modalitat de marxa iniciaran a les 8 del matí.

L’any passat, va suposar un èxit d’inscripcions, amb 500 corredors, quan el màxim que va posar l’organització entre la modalitat de cursa i la de parxa a peu no competitiva és de 600. Xifres que avalen l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu any rere any.

Una manera de pasar un matí apassionant a un paratge natural incomparable com és El Coto.

Des de l’organització han explicat a La Teua Ràdio que hi ha alguna novetat pel que fa al recorregut, el qual comptarà amb 22.78 quilòmetres de distància i 1.150 metres positius de desnivell.

A mesura que s’aprope la data de poder realitzar les inscripcions, s’anirà informant de més detalls relacionats amb aquesta tradicional cursa de muntanya monovera.