El Monóvar Club Deportivo ha organitzat unes Jornades de Portes Obertes per al mes d’agost. En concret, els dies exactes són el 6,8,9, 13, 15 i 16 d’agost en horari de 18h a 20h de la vesprada.

L’objectiu fonamental d’aquesta iniciativa, segons ha explicat Chema Antón, jugador i director esportiu del Club, a La Teua Ràdio, és “fer una crida per a que qualsevol xiquet o xiqueta de Monòver o dels voltants que vulga formar part d’aquest nou Monóvar CD, puga entrenar amb ells i conèixer com funciona des de dins el club”.

En els entrenaments “s’utilitzarà una metodologia més actual, en la qual els jugadors aniran a entrenar i milloraran tant la part física com la part psíquica i tècnica”, com assegura Antón.

Així, des de la nova direcció del Club “veiem de vital importància la inversió en la base, valorant i entenent que ells (els xiquets i xiquetes) són un pilar fonamental i innegociable, ja que són el futur del club”, destaca Chema Antón.

Poden anar a les jornades de Portes Obertes xiquets i xiquetes nascuts/des des del 2000-2001-2002 (Juvenils) fins als nascuts en 2013-2014 (Cancherito).

Per a més informació poden posar-se en contacte amb el club a través de qualsevol de les seues xarxes socials,a ixí com mitjançant l’adreça electrònica monovarcd3040@gmail.com o el telèfon 626 468 706, que és el telèfon del coordinador base.