L’esportista monover Juanma Jiménez ha anunciat la seua participació en la OCR European Championship que està celebrant-se durant aquest cap de setmana en Dinamarca, des del 29 de juny fins a l’1 de juliol,  després de l’esforç de la darrera jornada en la que es va lesionar i no va poder arribar a la meta.

Hui, Juanma sí ha aconseguit finalitzar els 15 quilòmetres que tocaven amb el doble d’obstacles, com ha assegurat, i amb algunes adaptacions després del que li va ocórrer ahir.

Només començar s’ha fet mal al muscle, per la qual cosa, ha hagut de dur endavant la cursa a altre ritme, desgastant molt el braç dret per tal de compensar l’esquerre que estava “mig inútil”.

Davant aquesta situació, “sincerament pensava que no podria acabar”, però ha seguit un poquet més pas a pas i, després d’allò que li va ocórrer ahir, volia acabar com fóra, per tal d’aconseguir la polsera de classificat.

I finalment, Juanma Jiménez ha aconseguit el 61 lloc dins l’elite europea, un resultat que ell considera de molt positiu, sobretot tenint en compte com es trobava.

Així, ara acaba content amb uns límits mentals més forts i amb una gran lliçò apresa.