La Selecció Espanyola d’Handbol Junior disputarà dos partits contra Portugal a Monòver, els quals els aprofitaran com a  preparació per al campionat europeu que se celebrarà a Eslovènia aquest mateix mes.

Cal recordar que aquesta selecció és l’última campiona del món i d’Europa en la seua categoria. Els partits es disputaran hui, divendres 6 de juliol a les 21.30 h, i demà dissabte a les 18.00 h de la vesprada al Pavelló Municipal. L’entrada és gratuïta fins a límit d’aforament.

El regidor de l’àrea, Salvador Giménez, ha mostrat una enorme satisfacció per l’elecció de la nostra localitat, Monòver, per part d’aquesta selecció per a realitzar la seua preparació. Agraeix a la Federació la disposició per tenir sempre present Monòver per a esdeveniments importants d’handbol com aquest i, els que s’han realitzat a escala provincial i autonòmica en anteriors ocasions.

Ja està a Monòver els jugadors de la Selecció Portuguesa. De fet, ja ha entrenat al pavelló municipal i, ahir mateix, es va dur endavant la recepció oficial a l’Ajuntament amb l’alcalde, Natxo Vidal, regidors i president de la Real Federació d’Handbol Espanyola, així com un intercanvi de banderoles i la corresponent signatura en el llibre de visites.