La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Monòver informa de la suspenció de la prova atlètica tradicional de Nadal: la Sant Silvestre Monovera 2020.

Publicitat.

Una decisió presa d’acord amb els clubs esportius col·laboradors en el desenvolupament de la cursa i de la posada en marxa de l’esdeveniment esportiu.
I és que, l’actual situació de l’estat de la pandèmia «no permet la celebració d’aquest tipus d’esdeveniment multitudinari».

Any rere any, «arribats a aquesta data, la Regidoria d’Esports sempre havia anunciat una nova edició d’aquesta popular prova monovera, però atesos a les actuals circumstàncies que estem vivint, tant els clubs esportius com la regidoria hem acordat no celebrar-lo», destaquen des d’Esports.

La Sant Silvestre Monovera estava agafant certa rellevància, ja que porta uns anys augmentant el nombre d’esportistes inscrits. De fet, la darrera edició celebrada l’any passat va ser la número XXX i va gaudir d’una «molt bona organització i participació, amb prop de 700 inscrits», expliquen.

Així, des de la regidoria de l’àrea apunten que «quan el context siga més segur, treballarem per a tornar a organitzar aquest esdeveniment esportiu encara millor».