Demà, 6 d’octubre, es durà a terme la XIVa Cursa per Muntanya Serra del Coto en les Cases del Senyor, de Monòver.

Les inscripcions estan ja tancades i compta amb una gran participació, prop dels 400 inscrits. 369 concretament.

En aquesta ocasió serà la Catorzena Edició de la Cursa per muntanya Serra del Coto, organitzada per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Monòver i el Grup de Muntanya de Monòver, amb la col·laboració de Triatló Bilaire, Grup Espeleològic de Monòver, Club Ciclista de Monòver, Protecció Civil, Creu Roja i Policia Local, i altres associacions.

Així, en L’Aula de la Natura s’instal·larà l’eixida dels corredors, per primera vegada, com a novetat d’enguany.

Altre canvi és que tant la cursa com la modalitat de marxa iniciaran a les 8 del matí.

Cal destacar que també han organitzat una Peke-Trail, és a dir, una cursa per als més menuts, els quals hauran de fer les inscripcions el mateix dia de la cursa a les 9 del matí en l’Aula de la Natura. Tots els participants tindran regals.

A més a més, haurà instal·lats en la zona uns unflables i es faran sortejos de regals de tots els patrocinadors de l’esdeveniment.

La Teua Ràdio té un Conveni de Col·laboració amb el Grup de Muntanya de Monòver.

 

L’any passat, va suposar un èxit d’inscripcions. Xifres que avalen l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu any rere any.

Una manera de pasar un matí apassionant a un paratge natural incomparable com és El Coto.

Des de l’organització han explicat a La Teua Ràdio que hi ha alguna novetat pel que fa al recorregut, el qual comptarà amb 22.78 quilòmetres de distància i 1.150 metres positius de desnivell.

Cal recordar que, com l’any passat, no haurà gots de plàstic en els punts d’avituallament, solament recipients per tal de poder omplir les cantimplores dels participants, o també on poder fer un traguet ràpid.

A més, el passat 15 de setembre es va fer una “quedada” per tal de reconèixer el nou recorregut de la cursa d’enguany. Es van fer diversos grups, tant de caminants com de corredors, intentant adaptar-se al nivell de cadascun, i va resultar un èxit, tant per la participació com per l’ambient que es va viure allà.