L’equip cadet va jugar el dissabte el primer partit de la segona volta a Alcoi. Aquest va ser “un partit igualat i amb molta intensitat des del principi, però el primer període no vam jugar bé en defensa i el parcial va ser de 15-8 per als locals, cosa que ens va fer anar darrere tot el partit amb un diferència que a vegades era de 4 punts, massa errades en els tirs lliures que una vegada més demostren la seua importància en els partits, va deixar el marcador final en 50-46”, segons han explicat des del cos tècnic del Club.

L’aleví va jugar a Novelda contra el Pare Dehón “un partit amb baixes i reforçat amb jugadors benjamins per a complir la norma passarel·la, no obstant això, l’equip va lluitar de tu a tu tot l’encontre, però la falta de banqueta es va notar en els últims minuts del partit de ixant el marcador en un Dehón 39 – CBM 22”.

Els benjamíns jugaven el primer partit de l’any contra el pare Dehón en Novelda, “un partit on els més xicotes del club ho van donar tot en un encontre molt igualat i que es podia decantar per a qualsevol dels dos equips donat que la diferència era mínima en el marcador”. Finalment, dos jugades de contraatac “ens va donar la victòria en un marcador final de pare Dehón 18 – CBM 22”.

La resta d’equips va tindre descans.