CLUB BÀSQUET MONÒVER 61 – 32 CB ELDA BLANCO

Els cadets jugaven a casa i van aconseguir una nova victòria contra els cadets de l’equip eldense “en un partit que no va començar molt bé per a nosaltres amb massa errades en les penetracions a cistella i en els tirs de camp”, com expliquen els tècnics del Club a La Teua Ràdio.

Pel que fa a la defensa “deixaven tirar amb massa facilitat, però poc a poc van corregir les errades del nostre joc i ens van posar davant en el marcador en un partit amb massa faltes pels dos equips i expulsions a les dos banquetes”.

Ja en la segona part “vam millorat en defensa i això ens va fer recuperar balons i jugar amb més confiança i seguretat en l’atac podent rotar la banqueta i donar minuts a jugadors en formació”.

Els infantils van jugar a Elda un encontre “molt ajustat on els primers períodes eren per als locals en el marcador”.

A falta dels últims minuts els monoveros van prémer la defensa i, sense deixar jugar als jugadors que més anotaven, “aconseguiren donar la volta a l’electrònic aconseguint una important victòria per a aquest equip amb moltes noves incorporacions”. El resultat final va ser CB Elda 52 – CB Monòver 57.

Els benjamins van haver d’aplaçar el seu partit per la pluja i el vent en haver de jugar en una pista descoberta.