Categoría benjamí: Oratòrio A 10 – CB Monòver 34 

El partit va començar molt igualat, amb els dos equips jugant molt bé. Però gràcies al joc en equip els monovers van aconseguir una altra victòria.

Un «bon partit dels nostre esportistes més menuts, els quals  han disfrutat una setmana més», com expliquen els entredandors.

Categoría infantil: Villena 50-9 CB Monòvar

Aquest va ser un partit amb diverses baixes en l’equip monover, per la qual cosa «va resultar un desgastament físic donat que ens enfrontàvem a un dels equips més forts del grup». Malgrat això, l’equip monover «ha donat la cara fins al final».

Categoría cadete: Elche basket 39 –  46 CB Monòver.

Un partit que no va començar bé per als monovers «per l’excés de confiança, en haver guanyat a casa amb molta diferència», com asseguren.

El primer quart, amb un marcador de 18 a 15 va fer als monovers donar-se compte de que «havíem de treballar millor, tant en defensa com en l’atac».

Al segon quart, «ja vam jugar com a equip i ens vam posar tres per damunt al descans. Una diferència de 7 punts que vam mantindre en la segona part fins a l’acabament, donant minuts a jugadors en formació». Aquest partit va donar una lliçò: «un partit no es guanya fins que l’àrbitre pita l’acabament».

Aquesta va ser una victòria important que «ens deixa a la meitat de la taula, amb certa comoditat».

Categoría júnior: CBM 76-74 Onil B.

Una nova gran victòria de l’equip júnior monover davant el «preferit per a guanyar el títol».

L’equip adversari va demostrar la seua fortalesa anotant 26 punts en el primer quart i aconseguint avantatges al voltant de deu minuts.

Però en el segon quart «els monovers ens vam ajustar en defensa i vam jugar un bon partit d’atac, en el qual vam repartir moltes assistències i vam ocupar molt bé els espais, per a aconseguir fins a 9 triples», com expliquen des del Club de Bàsquet Monòver a La Teua Ràdio.

Les errades als tirs lliures «ens van impedir acabar la remuntada. Vam arribar als dos darrers minuts amb 5 punts per davall, però no vam baixar els braços i en el darrer atac vam aconseguir un triple per a finalitzar aconseguint una victòria que va fer vibrar als espectadors d’un gran partit de bàsquet».