Els passats dies 28 i 29 de setembre es va celebrar la tercera prova del circuit “Mediterrània Triatló” a Alacant, tal i com han explicat des del Clug Triatló Bilaire de Monòver a La Teua Ràdio.

El diumenge més de 400 triatletes van disputar la prova en distància olímpica, recorrent 1,5km. de natació a la platja del Postiguet, 40Km. amb bici amb les pujades a la Pedrera i al Perpetu Socors i 10Km. de carrera a peu pel passeig del port.

Juan López amb un temps de 2 hores i 7 minuts va pujar al podi com a tercer veterà, classificant-se el 16é de la general absoluta, gràcies al sisé parcial absolut en el segment ciclista.

El dissabte va tindre lloc la prova en modalitat Sprint, 750m de natació, 20Km. amb bici i 5Km. de carrera a peu, amb quasi 400 triatletes en l’eixida.

Per la seua banda, Carlos Fernández, amb un temps d’1 hora i 13 minuts, es va classificar en la posició 56é de la general absoluta.

Aquest dissabte 5 d’octubre s’ha celebrat el Campionat Autonòmic en distància Olímpica en la localitat de Canet d’en Berenguer, on el club ha estat representat per Sergio Amorós, Antonio Samper, Carlos Fernández i Juan López.