Antonio El Besó és un jove cantant i compositor monover ja conegut per la seua música amb sentiment i emoció.

Publicitat.

Fa uns dies va anunciar la presentació d’un nou tema: «La Pilota Valenciana». Un tema «especial» per a ell, amant de la Pilota Valenciana des de ben menut «per tradició familiar».Antonio ha explicat a La Teua Ràdio que «aquest és, per a mi, un dels millors videoclips i una de les millors cançons que he fet «, ja que li ha costat més d’un any d’esforç i talent aconseguir, fins que ha plasmat tot allò que perseguia.

Així, fa solament tres mesos «em van fer la instrumental i hem aconseguit acabar-la». Cal destacar que Antonio ha comptat amb el suport de «Club de Pilota Valenciana de Petrer i el Club de Galotxes de Monòver, els quals han cedit les seues instal·lacions per a que poguera gravar el videoclip».

I és que, tal i com destaca el compositor, «la meua idea és que tota aquella persona que escolte la meua música sàpiga que tracta sobre assumptes de la meua vida, d’experiències, de temes d’interés per a mi…». I en aquest cas en concret, «el que busque és que no es perda la Pilota Valenciana, perquè és un esport molt bonic i les escoles de Pilota tenen molt pocs esportistes, perquè els xiquets i joves de hui en dia ja no volen jugar-ne, prefereixen passar el dia davant una pantalla, i poca cosa més, en general».

Amb aquest tema «vull transmetre el que jo sent per la Pilota Valenciana». 

Al videoclip, que li ha gravat i editat un gran amic seu, «he volgut explicar alguna modalitat específica, així com aspectes destacats de l’esport en general. També hem inclós imatges d’arxiu de partides memorables, de persones destacades i professionals dins el món de la Pilota Valenciana, així com localitats on hi ha afició a Pilota Valenciana».

Ací es pot vore el videoclip de «La Pilota Valenciana», de El Besó.