El Partit Popular de Monòver ha informat a La Teua Ràdio de la necessitat de netejar, altra vegada, l’Alcoholera.
Una zona on, habitualment, ha hagut contenidors i molts veïns de la localitat han dipositat, tant a l’interior com pels voltants, tot tipus d’escombreries i brossa.
Fa unes setmanes, el Govern municipal va traure els conetidors de la zona per tal d’evitar que s’acumulara brutícia allà. No obstant això, «el comportament incívic d’alguns ciutadans continua sent habitual i els voltants de l’Alcoholera continua brut a dia de hui».
Des del Partit Popular de Monòver «fa temps que estem denunciant i reclamant la neteja d’aquesta zona monovera». Per la seua banda, «des de l’Ajuntament, governat per PSOE i Podem-Compromís, es va proposar va ser recollir i retirar els contenidors», però «i ara on llançaran les escombreries?» es pregunta el PP, «doncs al terra».
Davant aquesta situació, els populars monovers demanen:
Per una banda, a l’Ajuntament de Monòver, «no solament que tornen a col·locar els contenidors, sinó que en posen més per a cobrir una necessitat real. Perquè no val de res traslladar el problema a altre lloc».
Per altra banda, als qui fan ús dels contenidors i a qui passen pels voltants «demanem que tinguen civisme i consciència, ja que Monòver és la nostra llar i hem de ser els primers en cuidar-lo».
Finalment, a tots els veïns que vulguen ajudar i als membres de la Corporació «alguns regidors i membres del PP de Monòver, us invitem a recollir i netejar la zona el pròxim diumenge, 20 de setembre».
Cal recordar que «és obligatori l’ús de la mascareta, guants i bosses de brossa i no oblideu complir amb totes les mesures de seguretat contra la COVID-19».