Fa unes setmanes es va procedir a la reparació, reasfaltat i apedaçament dels camins d’accés al Manyà, a les Canyades d’En Ciro i Hospital, com informen des de l’Ajuntament de Monòver.

Publicitat.

Unes reparacions que «eren molt necessàries com a conseqüència del mal estat del ferm de la calçada».Aquesta intervenció ha suposat «l’actuació en més de 2.000 metres de camí, amb un presupost de 58.049’83 euros, finançat a través de les IFS del 2019 de la Diputació d’Alacant».

En la reparació «s’han reasfaltat més de 700 metres de camí i s’han realitzat importants arreglos de grans trams en prop de 1.500 metres».

Des del consistori destaquen que és aquesta una «intervenció molt necessària i demandada pels veïns, els quals dia a dia utilitzen aquests camins i, des d’ara endavant, ho faran de manera més segura».

Per la seua banda, el regidor de Serveis, Salvador Giménez, es mostra, una vegada més, «molt satisfet per aquestes reparacions» i recorda que «complementen les que ja es van fer fa mesos».

Aquest tipus d’actuació «demostren el compromís d’aquest govern local en poder abordar el major nombre de reparacions en camins rurals». No obstant això, es mostra «conscient de la situació econòmica de l’Ajuntament i, és per això, que posarem la nostra obstinació en aconseguir fins al darrer euro per a poder seguir arreglant els nostres camins rurals».

De fet, Giménez indica que «estem preparant un cens amb totes les deficiències que presenten els camins rurals, per tal de poder actuar en cadascun d’ells».