Veïns del Carrer Major a l’altura de la Plaça de Bous de Monòver han enviat una queixa a La Teua Ràdio relacionada, una vegada més, en «el comportament dels conductors per aquest tram de carrer».

I és que, segons expliquen, «fa temps vam enviar a l’Ajuntament la sol·licitud per a què posaren passos elevats de vianants just a la Plaça de Bous abans i després de la rodona».

Els veïns van fer aquesta demanda perquè «els cotxes passen a moltíssima velocitat i no podem ni passejar ni creuar amb tranquil·litat, perquè ens fa molta por».

Pel que fa a la sol·licitud «no hem rebut cap tipus de resposta, solament han posat uns rebots al costat oposat al que nosaltres demanàvem». No obstant això, «tenim l’esperança de que instal·len els passos de vianants elevants prompte».

El problema és que «els cotxes circulen molt ràpid i posen en risc als vianants, ja que en moltes ocasions alguns vehicles, fins i tot, se n’han eixit de la carretera i se n’han pujat a la vorera per l’excés de velocitat». Fa uns dies «vam tornar a tenir por, perquè alguns cotxes que circulàvem a gran velocitat han tornat a muntar-se a les voreres».

Aquesta situació, «a banda de por, ens genera impotència, perquè no podem passejar tranquils per la vorera de les nostres cases». A més a més, «han instal·lat, just a l’altra banda d’on està el problema, una cosa diferent a la que nosaltres vam demanar, però que no soluciona el problema i no sabem a qui acudir: si a la policia o a l’Ajuntament».

Notícies relacionades: