La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mònover ha llançat ja les bases per a la convocatòria 2020 de l’exposició d’art al carrer feta sobre llençols que arriba ja a la seua quarta edició.

                                                                         

                                                                                       Publicitat.

 

En aquesta ocasió les balconades versaran sobre de la dualitat “confinament-llibertat” com a tema literari.

Quant a la preinscripció, es realitzarà a la Biblioteca Pública Municipal de Monòver des de l’1 d’agost fins al 20 d’octubre de 2020 i serà, com és habitual, l’Ajuntament el que proporcione teles de mides aproximades de 100×160 cm. per a majors de 14 anys i de 100 x 125 cm. per a xiquets i xiquetes menors de 14 anys.

 

 

No obstant això, s’admetran altres teles de les mateixes mides, sempre que es faça la inscripció corresponent i l’obra siga entregada abans de el 20 d’octubre.

El lliurament de les obres es realitzarà també a la Biblioteca Pública juntament abans del 20 d’octubre.

La inauguració d’aquesta mostra s’ha endarrerit respecte a anys anteriors perquè l’alumnat dels centres educatius que ho desitge puga treballar els llençols amb els seus docents de l’assignatura d’educació plàstica i visual.

Així doncs la inauguració tindrà lloc el 6 de novembre i romandrà fins al 30 del mateix mes per a fer-la coincidir amb la Fira.

Des de la Regidoria animen a tota la població a participar en aquesta nova edició de balconades i es recorda que totes les persones participants rebran diversos obsequis com ara llibres, vi del municipi i objectes promocionals de la localitat.