La banda valenciana Maluks, amb una integrant monovera, estrena nova cançò, segons ha explicat Maria Deltell, a La Teua Ràdio.

Publicitat

Després de mesos d’espera i d’un estiu complicat pel que fa a la música en directe. Maluks torna «amb més força que mai» i presenta el seu nou single Olor d’Ones amb la col·laboració de Mireia (Pupil·les).Una cançó que evoca l’estiu, la complicitat i les ganes de festa, en paraules de Núria una de les components: “Olor d’ones és un cant a la tendresa i a la mar, és la primera cançó que vam produir i teníem moltes ganes de treure-la, des del principi volíem comptar amb Mireia de Pupil·les, ja que és amiga nostra i sempre ens ha donat molt de suport, la cançó ens defineix molt bé, dancehall amb dum’n’bass”.

Des d’ahir «Olor d’ones» es troba disponible a totes les plataformes digitals.

Aquesta cançó estarà inclosa en el nou disc, el primer de la banda, que prompte eixirà a la llum. 

El videoclip que l’acompanya ha estat dirigit per Fran Valls, produït per Josep Joan Rico, guió d’Óscar Murcia, a la fotografia Héctor Pinós amb la producció musical d’Oriol Puig i mesclat pel conegut productor de reggae Chalart58.

 

Maluks, grup valencià format per Maria, Núria, Marina i Laura.

Maluks està format per quatre dones de València concretament de Benimaclet, amb les veus de MarinaNúria i Laura amb les bases de Maria (Nonai Sound), de Monòver, que pretenen generar l’originalitat de la fusió de ritmes i estils dins l’escena musical valenciana.

Alguns dels seus temes més coneguts són  “Fins l’alba”, “Comboi”, “Contra l’oblit” i “Furioses”.

Els gèneres principals d’aquesta nova banda venen de la música jamaicana i llatina en la que fusionaran dancehall, l’afrobeat, salsa, cúmbia, amb un fort component electrònic com el drum’n’bass entre d’altres.

Temàticament, les seves cançons reflecteixen un moment polític on els drets aconseguits per la lluita de diferents col·lectius feministes, LGTBIQ+, racials, culturals…

 

 

Notícies relacionades: